Niin, että piti sitten ekalla kerralla painaa vahingossa hiiren väärää nappulaa ja koko teksti katosi....

Aloitetaan nyt sitten ruikutus uudestaan. Ollaan oltu kipeenä ja treenit on ollut aika harvassa. Wimma ripuloi ja oksensi, onneksi ei ollut parvoa. Mulla taas on keuhkoputkentulehdus ja antibioottikuuri.

Ollaan herätelty naksutinta, kyllä se siitä alkaa sujuun. Tosin aika hissukseen kun molemmat on ollu vähän kallella korvin.

Toinen kuiva yö takana! Liekö vahinko, mutta kumminkin hyvä sellainen! Yleensä kyllä tulee  yön aikana se 1 liru vakiona ja mahdolliset sikarit. Päivisin kerkiän melkein aina hätiin ja sisälle tulee 1-2 lirua. Yleensä ne vahingot tulee illalla kun pitää lotkottaa vettä oikein urakalla ja touhuamisen väliin ei aina ehdi kurkkaan keittiöön, että onko pelkkä tankkaus vai onko menossa myös tyhjennysharjoitukset.

Tämä nyt on hiukka tynkä, hukkasin sen punaisen langan samalla kun sen tekstinkin... pää on ihan tukossa, enkä tiedä kuinka paljon aivoista saa yskittyä ulos... Tarvis muistaa mitä ehdin kirjoittaa...

No ainakin se on uutta, että käytiin tehoste- ja rabiesrokotuksessa. Paino oli niiden vaa'assa 9,7 kg ja pitkällisen yrittämisen jälkeen olen melko varma, että neiti on 40 cm korkea. Nyt on sitten enää 2 viikon varoaika ja sitten näyttelyihinkin pääsis. Niitä vaan ei ole.... Tosin ei ton vinkuintiaanin kanssa vois lähteekkään. Se kiljuu kuin syötävä kun ei pääse moikkaan muita koiria. Kahdella jalalla seisovaa henkensä hädässä kiljuvaa pentua vois olla vaikea arvostella... ;o) Niin että rakennellaan nyt tuota yleistä käyttäytymistä. Näyttelyseisominen kuitenkin onnistuu sisällä jotenkuten asettelemalla, mutta ulkona neiti seisoo luonnostaan välillä niin upeesti, että harmittaa kun ei ole kameraa mukana. Saapas näkee kui käy isompana... mitä kaikkee tässä sitten voikaan harrastaa. Vuorikiipeilyä ei ole koirilla, mutta siihen tuntuisi olevan luontaista taipumusta. Pitää ottaa kuva yhdestä kallioseinästä minkä tuo rääpäle menee ihan suvereenisti ylös. Itse en pääse siitä....

Kuvia on jonkunverran päivitetty sinne flickr:ään.

Tarvinnee jatkaa kun pää on selvempi ja muistaa mitä piti kirjoittaa. Niisk köhköh...