Tämän ylläpitäminen ei olekaan niin kovin helppoa.... Jos on aikaa, niin tämä ei toimi ja toisinpäin...

Wimma nyt on kuitenkin onneksi kunnossa. Saikku oli vaikeaa aikaa kun piti olla niin iisisti. Nyt pääsee taas riekkuun muiden koirien kanssa ja se on hyvä. Paitsi kun on hihnassa. Hihnaa on n 2 metriä ja sen päässä seisoo koira takajaloillaan kun vain kuvitteleekin että jossain voisi olla koira/koiria/ihmisiä/tms... Pitää saada hiukka rauhoitettua tuota käytöstä, kyllä se jo on rauhottunutkin onneksi siitä mitä se oli heti sen jälkeen kun pelkkä pissa/kakka -ulkoilu loppui. Alkuun kun ei uskaltanut päästää juuri edes haisteleen muita ettei jalka mee uudestaan riehuessa (olis menny hermo toisessa kinttu paketissa -viikossa...) No nyt on tosiaan kaikki kunnossa kuten kuvassa näkyy.

 2036747.jpg

Toi kana on se sama, minkä kanssa sen kintut meni solmuun sohvalle hypätessä... Ei kuitenkaan saanut onneksi kammoa lempileluunsa.

Nyt meillä on uusi pallo. Sellainen jättikokoinen tennispallo joka ottaa kupolista oikeen kunnolla. Ei mahdu suuhun eikä muutenkaan suostu tekemään niinkuin neiti haluaa. Sille pitää sitten 'kiroilla ja komentaa', mutta huonolla tuloksella. Siitä yritetään saada youtubeen kuvaa jahda saadaan aikaiseksi. :O)